Kategori Arkiv: Redyube hvidpil

Chat med danske piger mega pik

chat med danske piger mega pik

at kæle for hendes bryster igen. Min tunge fandt hurtigt hendes stive vorter. Jeg tog mod til mig og lod min hånd glide ned over hendes hår, mens jeg spurgte hende om hun nogensinde havde kysset en pige.

Chat med danske piger mega pik - Jeg forførte

Jeg havde en blomstret kjole på, strømpebukser hvide bomuldstrusser på og en BH str. Da min mand var taget af sted, tog jeg et hurtigt brusebad, for at friske mig lidt op inden Pernille kom. Jeg kiggede over på hende og sagde Wauw, frækt billede, ikke? Min tunge snoede sig rundt I hendes hår. Jeg kunne mærke at Pernilles hånd havde fundet ned mellem mine ben og hun nulrede mine kusse hår. chat med danske piger mega pik Mens hun gjorde det tog jeg min bh og trusser og strømpebukser. Jeg tog hende I mine arme og sagde så til hende at vi måtte ses igen, hurtigst muligt, min skat. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hende, som hun sad der. En dag hvor jeg sad alene tilbage, med noget arbejde der skulle gøres færdig. Hun tog sit tøj på og jeg fulgte hende nøgen ud I entreen.

Gratis erotiske: Chat med danske piger mega pik

Jeg har egentlig altid betragtet mig selv som en seksuel 'normal' kvinde, selvom jeg gennem årene, en gang imellem har fantaseret om pigesex, men jeg har ikke turdet kaste mig ud i det. Jeg satte mig på stolen og hun satte sig på mit skød og omfavnede mig og begyndte at kysse. Vi pressede fingrene helt ind, mens vore kroppe rystede. Hun kunne mærke at mine vorter også var stive af ophidselse. 170 cm høj og slank og hun havde lyst lidt krøllet hår der gik til skuldrene, i dag havde hun hestehale. Begge havde vi en finger oppe I hinandens fisser. Jeg gled ned på gulvet ved siden af sofaen og vi snakkede lidt sammen om hvad der var sket mellem. Hun havde jeans på og inden under den lange blå frakke kunne jeg se hun havde en lyseblå T-shirt på, ingen bh havde hun. Hvordan kunne jeg nogensinde tro, at en ung flot pige som Pernille, ville have noget at gøre, med en gammel kone som mig. Det varede ikke læn-ge inden Pernille kom I en kæmpeorgasme. Jeg må hellere fortælle lidt om hvordan jeg ser. Mine hænder gled I cirkler mod hen-des liderlige fisse, som glinsede vådt. Længe lå jeg sådan, inden min tungen gled ned over hendes mave, hendes navle fik en tur med tungen, inden den gled videre ned til hendes hår. Hun æltede dem, løftede op I dem, klemte dem og kærtegnede dem. Hun fandt den ene brystvorte som hun begyndte at sutte voldsomt på, mens det andet bedste danske pornofilm værelser til leje kbh bryst blev klemt. Jeg kunne kun håbe på at hun ikke ville løbe skrigende bort. Og hun rødmede så sødt. Snart stod hun med bar over-krop foran mig. Jeg havde det dejligt. Jeg klikkede mig ind, til jeg kom til en side hvor der kun stod 'continue'. Hun rakte armene ud mod mig og spredte sine ben og hviskede kom. Jeg kyssede hende på panden og på næsen mens min højre hånd gled ned på hendes ryg. Vi kiggede hinanden i øjnene et stykke tid, for at finde ud af hvad det var der var ved at ske. Efter et stykke tid slap vi hinanden. Jeg spurgte om jeg skulle køre hende hjem. Mens jeg sad og ventede var jeg ved at fortryde, hvad jeg var i gang med. Jeg satte mig ned mellem hendes ben og begyndte at kærtegne hendes lår. Hun løftede underkroppen mod mig og jeg satte mine hænder under hendes numse og bøjede mig frem mod hendes fisse. Hun åbnede munden og hendes tunge mødte min. Det var på kontoret det skete. Med min venstre hånd kærtegnede hendes hår og kind. Jeg kiggede op på hendes ansigt og jeg så hun sad og kiggede på mig, jeg kunne mærke. En flot pige det var hun. chat med danske piger mega pik

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Chat med danske piger mega pik"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *